dilluns, 18 d’agost del 2014

Host Family Gifts

És com una 'tradició' donar un petit regal a la família d'acollida (host family) a l'arribar. Les millors opcions solen ser coses relacionades amb el país d'origen de cadascú però sempre tenint en compte les limitacions de pes i mida que tenim per les maletes a l'avió.

Resumint, que he intentat trobar detallets petits, més o menys adaptats als gustos i edats de cada un dels nens, i també alguna cosa per a la mare.

Avui començo explicant el regal per a la Georgia. Té 4 anys i és una princeseta, això si, amb molta energia i temperament. Per tant, li he comprat un braçalet de peces de fusta amb papallones i dos clips pels cabells de color rosa amb una figureta de fusta al final. A més, he comprat dos llibres bilingües, 'La Caputxeta Vermella' (Little Red Riding Hood) en català-anglès, i 'El Soldadito de Plomo' (The Brave Tin Soldier) en castellà-anglès.


Georgia's grifts

El segon regal, el de la Noelle. Té 9 anys, és creativa i viva, i també li agraden molt les coses de 'nena'. A ella li donaré la llibreta texana que vaig decorar jo (i vaig explicar en un altre post), i a més l'hi he fet una portada interior amb cartolina lila amb el títol 'Noelle's Bright Ideas' (Les idees brillants de la Noelle), perquè hi pugui escriure o dibuixar lo primer que li passi pel cap.
A més, uns auriculars, també decorats per mi com en un post anterior, i un braçalet de color vermell amb una petita peça platejada i amb tanca amb imant.

Noelle's gifts.

Portada interior

El d'en Parker, el fill gran d'11 anys, res més típic d'aquí, o més que típic, una cosa que tothom té a casa, és una bufanda del Barça, així que això i una baralla de cartes espanyoles (que allà només tenen les de poker). Les cartes, perquè siguin més especials he enganxat una cartolina a la caixa de plàstic que les protegeix on hi ha escrits el nom de cada pal en català (amb un dibuixet perquè el relacionin) i per dins la traducció.

Parker's gift


I per fi l'últim, per a la Jenni, la mare. Per a ella li portaré un parell de ventalls, un de senzill amb un dibuix de Vic i un altre dels típics espanyols de fusta pintada. A més, un imant per la nevera amb una foto de la Plaça Major i un mocador de coll.

Jenni's gift


I aquí una foto de tots. Espero que els hi agradin!
Ja només queden 11 dies!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada