dilluns, 29 de setembre del 2014

Parade

Divendres a la tarda vam anar a la desfilada de Homecoming d'Erie. A la desfilada i participaven tot tipus d'entitats del poble com clubs esportius (aquesta mini-ciutat que no arriba als 20.000 habitants té més varietat d'esports que qualsevol ciutat d'Espanya que li tripliqui la població: futbol americà, softball, basquet, voleibol, soccer,...) Boys i Girls Scouts, Cheerleaders, associacions de dones, algunes escoles també tenien representació, però evidentment, a la desfilada de Homecoming no podia faltar la reina i la cort.

Per situar-vos, el Homecoming és un ball que els instituts fan un mes i pico d'haver començat les classes, i on es corona una reina que s'ha votat prèviament. Els instituts americans tenen nens d'entre 14/15 fins a 18.
A la desfilada, aquesta anava enfilada en un descapotable amb una banda i acompanyada d'un home (que no sé si era el seu pare o el director). Seguint el descapotable venien una colla de trucks (aquests grans cotxes que són destapats de darrera) amb la 'cort' que són totes les noies (i diria que també hi havia algun noi) que havien estat nominades però que no havien guanyat.

En Parker, l'Ellie i la Georgia anaven a la carrossa de l'equip d'en Parker.


Erie Tigers!, Erie, Colorado


L'Emma i l'Ellie                                       La Gerogia                                                      En Parker
















Curiositats americanes: Abans de la desfilada, mentre anàvem cap allà, ens vam trobar un parell de nens amb una mini parada de llimonada i els n'hi vam comprar un parell de vasos. Els decoraven amb una branqueta de menta i un petit para-sol. Valien el que tu en volguessis pagar.

Parada de llimonada, Erie, Colorado
 

1 comentari: