dimecres, 10 de setembre del 2014

Primers dies

Som dimarts i ja porto 5 dies a Colorado. 5 dies que no he parat.

Divendres vam anar a portar les nenes al cole, vam anar a fer un cafè amb la 'yaya' a l'Starbucks (la iaia dels nens), vam anar a fer-me un contracte de telèfon i després vam anar a casa la seva germana que també té una au pair que havia recollit la peque del cole. Vaig passar la tarda amb les dues nenes i al vespre vam anar amb la Jenni, la seva germana, l'au pair i els seus 4 nens a un restaurant mexicà a Boulder.

Denver Food and Wine,
Denver, Colorado
'Bartenders' a la
'Denver Food and Wine,
Denver, Colorado
Durant el cap de setmana no teniem nens perquè estaven amb el pare, així que la Jenni i jo vam anar a un festival a Denver que es diu 'Denver Food and Wine', on hi ha unes carpes amb tot de paradetes per fer tastets de vi i menjar. Després, amb les seves amigues de golf (totes al voltant dels 40 o 50) a prendre una copa, a sopar, més copes, i champaing. Semblaven les de 'Mujeres Desesperades' xd
Després de 12 h a Denver vam tornar.


Diumenge vam anar a missa! Impressionant, només arribar ens vam trobar una cua immensa de cotxes que sortien del parking. Es veu que fan 4 misses cada cap de setmana (dues dissabte al vespre i dues diumenge al matí) i totes estan plenes. L'edifici es modern i quadrat, i només entrar sembla un centre comercial, ple de cartells, pantalles gegants que retransmeten lo que passa a l'auditori principal, ordinadors, una zona per esmorzar, un 'mini-escola' on els petits van i hi tenen centenars de nens per missa, etc.
A l'auditori hi està tocant un grup (una banda 'rock' amb uns 10 musics), i després ve el sermó que més aviat sembla una xerrada de auto-confiança del pastor, que és un home d'entre 30 i 40 amb molt carisma. Al final van tocar Oceans (Where Feet May Fail) de Hillsong UNITED, una noia amb una veu impressionant. que em va encantar.
Vaig seguir coneixent a més amics i familiars i vam anar a un picnic pels voluntaris de l'església. Hot-dogs, hamburgueses, castells inflables, un grup de música d'adolescents, gent jugant a futbol americà, globus,... totalment americà.

Flatirons Community Church, Lafayette, Colorado

Finalment aquests dos últims dies (dilluns i dimarts) ja he començat amb la rutina, despertar els nens, fer-s'hi el dinar i l'esmorzar, portar-los i recollir-los a cole, i quedar-me amb la Georgia si no en té. A més, dilluns vam anar a Costcos, una botiga on ho venen tot a grans quantitats, vam anar amb la Mela (l'altra Au Pair) a mirar College per fer els crèdits que necessitem, a l'entreno de futbol americà d'en Parker, i la majoria de coses conduint jo el cotxe (el 'Yukon') sola. A més avui hem anat amb la G a la piscina (a la YMCA) i a buscar el meu número de la Seguretat Social (és de dues hores d'espera).

De moment tot bé!

1 comentari: