dimarts, 3 de febrer del 2015

Frozen and Ice-Skating

Aquests més de Gener hem fet els Ice-Skating Family Fridays, que anàvem a patinar sobre gel després de sopar (a les 6.30pm) a l'hora en que el gimnàs obren la pista de gel als socis. Hi hem anat algun dia amb el pare, algun amb els Desais (la Dawn, l'Aku i els nens) i algun amb en Baylor i en Dave.

La Dawn, la Gigi i en Weston
La Noelle, l'Emma i jo


Aquesta setmana, a més de treballar en els regals de Sant Valentí, que és el dia 14 i ja us ensenyaré més endavant, amb la Georgia vam fer una corona de l'Elsa de Frozen.
No té cap dificultat i ara és una de les seves pertinències més apreciades, juntament amb la disfressa de l'Elsa, el telèfon mòbil de Frozen, la perruca de Frozen, la llibreta amb adhesius de la pel·lícula, etc.


Queen Elsa amb la corona i la disfressa
a fora la neu
La Georgia amb els materials
Treballant amb la banda sonora de fons



El temps segueix igual, dimecres va nevar (mireu la foto de la Georgia), i des de dissabte que tornem a estar a 23ºC i és la previsió dels pròxims dies, fins que dijous hauria de tornar a nevar.




Curiositats americanes: Els americans necessiten una excusa per canviar tota la temàtica de decoració de la casa molt sovint i gastar-se diners en alguna cosa, així que com fet expressament, pràcticament cada mes tenen una festa important, representada molts cops per un color, i que fa que els supermercats i altres botigues sempre tinguin una part dedicada a Seasonal (de temporada).

Estanteries amb coses per San Valentí
A mig Setembre, just després de que jo arribés, ja van posar a les estanteries tota la decoració de tardor i Halloween, que és al 31 d'Octubre, que vol dir colors taronges i marrons, fulles seques, carabasses i disfresses.
Just després de Halloween treuen les disfresses i ho canvien més per decoració de taula, amb cornucòpies amb fruita i coses per l'estil que representen abundància per segueixen amb el color taronja i marró de la tardor en motiu de Thanksgiving que és el quart dijous de Novembre.



Estanteries amb coses per Sant Valentí
Després d'això i amb un canvi brutal i ràpid canvien pel vermell i verd de Nadal, ja que les famílies solen començar a decorar el primer cap de setmana de Desembre.
Les últimes setmanes de Desembre la decoració de Nadal comparteix lloc amb algunes coses de Cap d'Any, de color brillants tipus daurat o platejat amb una mica de negre (suposo que representar la mitjanit)
Just després, quan els nens tornen a ser a l'escola posen lo de Sant Valentí, que vol dir colors roses i vermells, cors, etc. Sant Valentí és el 14 de Febrer.

Passat el 14 de Febrer vindrà St. Patricks Day, però d'això ja n'escriuré més endavant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada