divendres, 20 de febrer del 2015

Valentines amb retard

El 14 de febrer, als EEUU i molts altres països és Sant Valentí, el dia dels enamorats. No havia tingut temps d'escriure'n fins ara però us en faré cinc cèntims.

La Noelle fent el seu regal per la Jenni


Tothom dóna regals a tothom. A l'escola els nens estan 'obligats' a portar un mini-detallet per a cada un dels alumnes de la seva classe, és vesteixen elegants, i fan una petita festa. Els detallets poden una petita postal amb un llapis, goma o mini joguina, una peça de candy (xocolatina o caramels) o un adhesiu. Tot de colors vermells o rosats i en forma de cor.



La Georgia escrivint les seves tarjetes

Amb les nenes vam fer regals pels seus pares.
La Noelle, per a la Jenni li va fer un cor amb botons diversos en un llenç.
La Georgia va fer rams de flors, però enlloc de pètals, cors, per a tots dos.







La Georgia amb els rams acabats
La Noelle amb l'obra d'art final

Jo, evidentment, també vaig fer petits regals per a la Jenni i els nens. Aquest és el de la Jenni (amb piruletes reals!)
Regal per a la Jenni per Sant Valentí





Curiositats americanes: Per ells, un semàfor en vermell quan estàs girant a la dreta no vol dir

 Aturat i espera't a que canviï a verd
sinó 
Cedeix al pas als que tenen el semàfor verd, però un cop ho vegis segur, procedeix a girar.

És una cosa que si algú t'explica al començar a conduir als EEUU t'evitarà més d'una sonada de clàxon perquè el de darrera teu no entendrà perquè estàs parat en un semàfor vermell si la carretera està lliure i vol girar a la dreta (també haig de dir que els americans sempre van amb pressa i no els agrada esperar). A més al principi considerava poc segur. Tot i així, un cop tens la norma interioritzada i t'hi has acostumat és molt útil, ja que alleugereix el trànsit perquè al girar a la dreta no envaeixes cap carril, només al que vas a circular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada