dijous, 26 de febrer del 2015

The Oscars

Hola! Avui una altra actualització breu ja que estic fent les maletes per marxar a esquiar el cap de setmana a Crested Butte ja que aquesta última setmana ha nevat molt, la previsió és de més neu i els nens no tenen escola el divendres.
Hi anem la Jenni, en Parker, la Noelle, en Dave (tiet), en Matt (pare) i jo.


Des de dissabte passat que tinc un pase per a un gimnàs pijo de la zona i vam anar a escalar amb la Mela.
Després, a part d'això hi he anat tornant però enlloc d'anar a fer exercici feia la ronda pel jacuzzi, la sauna i la steam room (sauna amb humitat). Així que no m'hi faré sòcia ja que faig de tot menys exercici per culpa de les 'distraccions'.






A part d'això, aquesta setmana passada vam fer smoothies (batuts) de raspberries (gerds) i bluberries (nabius), dues fruites del bosc que a Catalunya no utilitzem massa, i vam decorar carregadors de mòbils amb cintes i adhesius per donar-hi un toc personal amb la Noelle que dilluns estava malalta i no va anar a l'escola.

La Noelle i la Georgia preparant els smoothies
Smoothies
La Noelle decorant un carregador





Carregadors decorats







A més, diumenge a les 7pm van començar els Òscars, es feia estrany pensar que era en directe ja que un any els vaig intentar mirar des de Barcelona i la cerimònia no comença fins a les 3 o les 4 de la matinada, i si vols veure la catifa vermella t'has de quedar despert tota la nit.
No sé si els vau seguir des de Catalunya però després de veure la cerimònia sencera us recomano que veigueu:

  • Whiplash
  • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) - Birdman o (la inesperada virtud de la ignoracia), la guanyadora de l'Òscar a la millor pel·lícula
  • The Imitaion Game (Descifrando Enigma)
Totes tres van guanyar com a mínim un Òscar i pel que vaig veure semblaven interessants. No us recomano massa American Sniper (El francotirador), que és l'única gran nominada que he vist (i que no es va endur cap guardó).




Curiositats americanes: Aquí els animals 'salvatges' viuen al teu jardí. La meva teoria és que com que construeixen barris i ciutats del no res tan ràpid, els animals que prèviament vivien allà encara hi són, i al tenir tants jardins i zones verdes, s'hi queden.
Els animals varien per zones, aquí tenim conills i coyotes (barreja entre guineu i llop), aquests últims tenen espantats a més d'un nen i quan vas a caminar pels caminets que hi ha al voltat del barri et trobes cartells alertant que és una zona amb alt número de coiots i t'expliquen com 'combatre'ls' si se t'acosten o et volen atacar.
A les zones més muntanyoses de Colorado, encara que siguin 'grans' ciutats, altres au pairs s'han hagut d'esperar que elks (ants) o deers (cérvols) decidissin sortir de davant la porta del seu garatge o algunes han rebut avisos de tancar-se a casa perquè hi havia un ós voltant pel barri.
Axò també passa a estats de les costes i a suburbis de grans ciutats. Que jo sàpiga alguna au pair vivint a les afores de Whasington DC o de Seattle també s'hi ha trobat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada