dissabte, 12 d’abril del 2014

Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure

Avui recomano un altre CD, un altre cop d'un grup català, que va sortir a la venda fa quatre dies, al 8 d'abril. És el quart àlbum d'Els Amics de les Arts titulat Només d'entrar hi ha el dinosaure.

Jo el vaig començar a escoltar ahir però em transmet molt bones vibracions. Segueixen el seu estil de sempre, cançons senzilles, d'altres que ho aparenten però que tenen un rera fons molt més profund. Lletres que ens poden representar a tots, protagonistes quotidiants com ara un corredor o un apuntadors, una parella que discuteix, un noi tímid que s'obliga a sortir, etc. Quasi totes elles podrien haver estat escrites per nosaltres o per algu que coneixem.
Aquests cop però, també s'han inspirat en el món de la ciència-ficció. La cançó en qüestió és A mercè d'un so, i qualsevol podria dir que està inspirada en l'Edat Mitjana i les seves guerres i batalles, però qualsevol persona que pari una mica d'atenció i segueixi Juego de Tronos et dirà que hi troba moltes més semblances que diferències, això si, la veritat només la saben ells, Els Amics.


"Encomaneu-vos tots al cel! I lluiteu amb tot i més, 
que és avui que es decideix si demà tot això és nostre, si demà ja no som res!"


Seguiré escoltant-lo per descobrir els petits tresors que amaga. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada