dijous, 22 de maig del 2014

Grup de dones

Avui he començat el voluntariat al Grup de Dones del Casal Claret. A partir d'ara i durant cinc setmanes aniré els dijous al matí a ajudar a un grup de dones immigrants amb informàtica.
És informàtica molt bàsica, ja que per quasi totes elles és el primer cop que es posen davant d'un ordinador i la majoria no en tenen a casa. Tot i així, el rerafons d'aquest curset és que tinguin una excusa per surtir de casa, relacionar-se amb altra gent, i sobretot, amb altres dones del seu entorn i en la mateixa situació, mentre practiquen català. D'aquesta manera elles s'integren a la nostra cultura i és un primer pas perquè puguin espavilar-se i valdre's per elles mateixes, ja que molts cops provenen de països amb religions on no se'ls dona aquest tipus d'oportunitats.

Valoració; primer dia superat i cumplint totes les espectatives! Tan les dones com l'altra voluntaria molt bona gent i amb molt bon ambient.

A partir de dilluns més, perquè començaré (després d'un petit incident aquesta setmana), amb el grup dels nens, ajudant-los amb activitats didàctiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada