divendres, 3 de juliol del 2015

With Estefanía and Ed at Red Rocks

L'Estefanía, la meva amiga de Múrcia que està d'au pair a DC i que va venir amb mi a Las Vegas i a San Diego, va venir a Colorado a visitar-me el cap de setmana passat.


Va arribar dissabte a la tarda i vam anar a Boulder. Vam passejar per Pearl St., vam sopar, vam disfrutar de l'ambient d'estiu de la ciutat, i vam pujar al mirador de Flagstaff Rd quan ja era fosc per veure les High Plains il·luminades.

L'Estefanía i jo al Greeley Stpamede, Greeley
L'endemà al matí la vaig portar a l'església i en acabat vam anar a Greeley, una ciutat a una hora al nord-est. Allà s'hi celebrava la Greely Stampede, una fira amb rodeos, tot tipus d'espectacles i paradetes relacionades amb animals, menjar i música.
Nosaltres teniem entrada per un dels rodeos, que ja vaig explicar en un altre post, i després vam passejar per la fira i vam dinar corndogs.
També hi havia una àrea on nens d'entre 4 i 7 anys muntaven xais a l'estil 'rodeo'.

L'Estefanía és de la costa est i com que era el seu primer rodeo i una bona manera de tenir una experiència del 'western' americà, vam posar-nos les botes i el barret de cowboys, que a nosaltres ens va donar la sensació que ens disfressàvem una mica però tothom anava igual.


Després vam anar a una barbacoa familiar i així va conèixer tota la família.


L'endemà era dilluns i jo havia de treballar durant el matí així que vam anar a la piscina a mirar les classes de la Georgia, i quan ella va acabar ens vam quedar a jugar una mica.
Després vam tornar a casa, els nens es van quedar amb la Yaya i nosaltres ens vam preparar per marxar.

L'Estefanía, la Justine i jo al Evergreen Lake, Evergreen
Vam anar al Lookout Mountain, un altre mirador dalt de les muntanyes des d'on es veu el downtown de Denver, i és on haviem quedat amb la Justine, una au pair de Sud-Àfrica que viu a Evergreen, una petita ciutat a només 30 min de Denver però que sembla que hagis conduit 3 hores cap a les muntanyes.

La Justine ens va portar al llac de Evergreen, vam donar-hi la volta caminant i també vam anar a passejar pel downtown.






Cap allà a dos de 6 vam marxar cap al Red Rocks Amphitheater, un escenari esculpit dins d'una formació de roques vermelles, que és un must de Colorado. Anàvem a veure l'Ed Sheeran, pels que no el conegueu la seva cançó més coneguda es diu 'Thinking Out Loud', podeu fer un youtube i escoltar-la.
Aquest era el motiu principal pel que l'Estefanía havia vingut a Colorado; l'Ed Sheeran és un dels seus cantants preferits i no hi ha millor lloc als EEUU per escoltar-lo que al Red Rocks.

L'Estefanía i jo al Red Rocks, Morrison, CO
L'Estefanía i jo al Red Rocks, Morrison, CO
El concert va ser espectacular, la música se sent molt bé i l'ambient genial.





L'endemà al matí, dimarts, la vaig portar a l'aeroport de tornada a Maryland, i a partir de llavors va començar la bogeria per tenir la casa apunt per ensenyar-la a persones que la vulguin comprar.
Per si no ho sabíeu, ens mudem. A una casa una mica més petita, que el jardí dóna a un gran parc i que només està a dues cases dels Brayman, així que millor localització impossible!

Cartell de venda de la casa



Curiositats americanes: Corndog
L'Estefanía i jo menjant un corndog




És un frankfurt clavat en un pal de manera vertical, com si fos una piruleta i arrebossat amb pa de blat de moro. Després a més el suquen en ketxup i mostassa. Totalment americà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada