divendres, 22 de maig del 2015

Fi de curs + Thompsons On The Loose

Ahir, dijous dia 21 de maig, els nens ja van acabar l'escola.

El dia abans vaig anar a la graduació de la classe de la Ms. McKenzie, Kindergarten, que és la classe a la que anava a fer suport cada dimecres al matí.
Va ser una graduació en tota regla. Discurs de una de les professores, dues alumnes de 9 anys van cantar l'himne nacional, cançons cantades pels alumnes que es graduaven, tothom mudat, birrets i certificats i 'festa' final amb aperitius i begudes.
Kindergaten Graduation, ARPS


Aquesta setmana vam redescobrir la aplicació per iPad, iMovie. Serveix per a fer pel·lícules i és molt fàcil de fer servir. A més, amb l'opció 'trailer' queden resultats molt bons i es fan molt ràpidament i fàcilment. Aquí una mostra. És el tràiler de l'estiu que passarem i el vam fer pràcticament amb un moment.





Total, que comencen les vacances d'estiu, no fa massa bon temps, és més, estem tenint el mes de maig més humit de la història de Colorado. Els més de 300 dies de sol a l'any de Colorado aquest any que hi sóc jo corren perill de no complir-se.
A més, a partir d'ara i fins allà a la tercera setmana d'agost, tindré tots tres nens TOT el dia. Tres mesos. Espero que el bon temps torni i que em pugi passar tot el dia amb ells a la piscina.




Curiositats americanes: Aquí als EEUU fan festes de graduació a final de cada etapa. Pre-school (3/4/5 anys), Kindergarten (5/6), 5th grade - final de Elementary School (10/11), 8th grade - final de Middle School (13/14), High School (17/18) i, evidentment, al final de la carrera.
A vegades fins i tot en fan més d'una a pre-school, ja que canvien d'escoles. Per exemple la Georgia en va fer una l'any passat quan tenia 3/4 anys a pre-school, però aquest any en seguia fent a un altre lloc. I una persona pot tenir fins a 6 graduacions al llarg de la vida contant que només en té una per pre-school i no fa màster.

1 comentari:

  1. Uaaaaala!!! Com mola el trailer de l'estiu!!!! jjaajjaaj fa molt riure! Eeeh, jo tmb en faré un...! Cuida't nina :)

    ResponElimina