dijous, 28 de maig del 2015

Memorial Day + Downtown Denver

Memorial Day és un dia de festa nacional per a mostrar respecte i agraïment als militars, veterans i qualsevol persona relacionada amb l'exèrcit. Sempre cau a l'últim dilluns de maig i és el dia que les famílies van al cementiri, i sobretot els cementiris militars s'omplen de banderes dels EEUU. També s'organitzen moltes desfilades i homenatges per tot el país.

L'Emma i la Noelle amb els seus maxi-dresses
a Denver
Tot i això, nosaltres no el vam celebrar. El dissabte al migdia vam baixar a Denver a celebrar l'aniversari de la Noelle. Enlloc de festa d'aniversari, el que vol és anar a passar una nit a un dels grans hotels del centre de la ciutat, anar a comprar amb els diners que la gent li dóna per l'aniversari i anar a sopar i esmorzar a fora. Un cop a l'hotel els seus plans són anar a la piscina i després fer nit d'spa. Tot amb la Jenni, l'Aimee (la seva tieta) i l'Emma (la seva millor amiga). Això ja és el tercer any consecutiu que ho fa, i aquest any jo era la convidada extra.

La primera parada va ser una botiga de roba per a nenes on la Noelle i l'Emma es van comprar un maxi-vestit i sandàlies per anar vestides iguals.

Després vam passejar pel centre, vam anar a sopar, i vam tornar a l'hotel per anar a la piscina i després vam pintar ungles, els vam ficar màscares de neteja facial, vam fer massatges i vam jugar al joc de les mongetes. Consisteix en que tothom es fica una jelly bean, una mini-mongeta de 'xuxe', del mateix color a la boca a la vegada, i pot ser que et toqui dolenta o no. Venen amb paquets on tots els color tenen el gust bo i dolent i no ho saps fins que els tastes, per exemple, menjar de gos/xocolata, mocs/pera, ous podrits/crispetes o vòmit/préssec. Algun dolents eren MOLT dolents i alguns no tant, però els pitjors realment et feien vomitar. Tot i així era molt divertit veure les reaccions de tothom i ràpidament podies dir què tenia cadascú.

El següent matí vam anar a esmorzar i vam seguir amb les compres. A l'hora de dinar vam tornar cap a casa i ens vam preparar per la barbacoa ja que venia tota la família i alguns amics a celebra-ho. Havíem comprat un paquet extra de jelly beans i vam fer jugar a tothom, als mes petits, als avis i als amics.




Curiositats americanes: Bacon Candy
A les botigues de candy (dolços) americanes tenen una mini-secció de bacon.

L'Aimee i jo amb algunes mostres
de la secció de bacon, Denver
Alguns exemples són:


  • 'mints' de bacon (cosa que no li trobo massa el sentit perquè mints són caramels de menta, i si són de bacon no poden ser de menta), 
  • les coses aquelles que t'espeteguen a la boca (en vam provar i són molt dolentes), 
  • tires de bacon candy (n'he comprat així que ja us diré que tal), 
  • xiclets, 
  • ambientadors pel cotxe dels que penges al retrovisor del cotxe,
  • escuradents amb gust de bacon,
  • entre d'altres.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada