divendres, 15 de maig del 2015

Mother's Day and Parker's Birthday and Concert

Diumenge vam celebrar el Mother's Day (Dia de la Mare), que a Estats Units és el cap de setmana que més gent vola, fins i tot més que Thanksgiving.

En Parker treballant
en el regal de la Jenni
Al matí vam fer pancakes per la Jenni i li vam donar els regals que li havíem fet. El principal era un recipient de vidre on hi deia, 'Why we LOVE you...' (Perquè t'estimem) i a dins hi havia palets d'aquests que els metges fan servir per mirar el coll als nens i els havíem decorat hi per l'altra banda havíem ficat perquè l'estimàvem. N'hi havien de molt graciosos i n'hi havien de molt dolós.
Després vam anar a l'església perquè en Joaquim pogués experimentar-ho i en acabat vam marxar a d'explorar una mica Colorado abans de que tornés a començar la setmana.
al vespre, com cada diumenge vam fer family night mirant The Amazing Race.

En Joaquim, els nens i jo després de family night


Dilluns dia 11 va ser l'aniversari d'en Parker. Va fer 12 anys. Al matí ho vam celebrar ràpid amb un tall de pastís però la 'gran' festa ja l'havíem fet el dissabte anterior.
Al matí havia anat amb uns 6 amics a jugar amb airsoft guns (pistoles d'aire comprimit) a l'estil paintball a unes instal·lacions exteriors ja preparades per això. Va durant les hores que va durar va ser pràcticament l'únic moment en tota la setmana que no plovia i estava ennuvolat.
Al vespre vam fer una de les barbacoes familiars i a la nit es van quedar alguns amics seus a dormir. Durant el sopar va tornar a nevar. Aquesta és la imatge al matí següent.
Nevada del dia 9 de maig

Tot i així no ha durat massa. Després d'una setmana de pluja i de un dia de neu ja ha tornat el sol. Dilluns ja tornàvem a jugar tots a fora.


Jugant a baseball a fora el jardí
En Max i en Jack pintant amb guix l'entrada al garatge




En Parker i jo a la sortida
del concert
Ahir (dimarts dia 12), van fer el concert de final de curs de 6th grade. Equival a 6è de primària però als EEUU de 6è a 2n d'ESO estant a la Middle School, i a partir de 3r d'ESO van a la High School.
A 6th grade, com a mínim a l'escola d'en Parker, que és pública, estan obligats a escollir entre Cant Coral o tocar un instrument i a partir de 7th grade poden deixar la música. Ell va escollir Cant Coral ja que realment disfruta molt cantant i seguir``a l'any que ve i a l'institut. Aquest any només ho tenia un dia si un dia no, l'any que ve serà durant CADA DIA. A Espanya en prou feina tenim un dia de música durant un trimestre i només a un parell de cursos. A mi personalment m'hauria agradat tenir aquest programa de música a l'institut.




El concert de mig curs era més clàssic, aquest cop era 'pop'. aquí un tros de la cançó 'Count On Me' de Bruno Mars i algú més.






Curiositats americanes: Adopt a road (Adopta una carretera)
Senyal de Adopt a road 
Per tots els EEUU pots 'adoptar' carreteres. Això vol dir que ets l'encarregat de recollir les escombraries d'una àrea d'unes 2 milles aproximadament. El grup voluntari ha de fer-ho com a mínim unes 4 vegades l'any i a canvi el govern els hi proporciona bosses de plàstic i altres materials necessaris i els recull les deixalles un cop fet. A més, el govern s'encarrega de ficar una placa amb el nom de la família o grup voluntari a la carretera, així que també és una bona publicitat.
Així és com funciona a Colorado com a mínim. No sé com va als altres estats però si que sé que en pots trobar a tots.


6 comentaris:

  1. Judit, m'ha agredat molt el vídeo, sonava molt bé, canten molt bé. També m'hagués agredat aquest programa de música i haver après més, ja que no vaig fer música.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Vam aprendre a tocar la flauta, Aina... i la guitarra... jajaajaj la nostra música era de broma!!!

    ResponElimina
  3. Vam aprendre a tocar la flauta, Aina... i la guitarra... jajaajaj la nostra música era de broma!!!

    ResponElimina
  4. Vam aprendre a tocar la flauta, Aina... i la guitarra... jajaajaj la nostra música era de broma!!!

    ResponElimina
  5. Vam aprendre a tocar la flauta, Aina... i la guitarra... jajaajaj la nostra música era de broma!!!

    ResponElimina
  6. Crec que tinc problemes amb tema comentaris... Judit ja els borraras tu... Apa, adeu...

    ResponElimina