dijous, 20 de novembre del 2014

Clothespin insects and more

Aquesta setmana ha estat tranquil·leta.

Dijous vaig anar a veure un partit de volei de l'equip femení de la Universitat de Colorado (un altre cop els CU Buffs) a Boulder.
Evidentment, els esports als EEUU són un altre món, però sobretot l'esport universitari. Un estadi immens, una banda de més de 20 músics, animadores, mascota, i unes 300/400 persones, tot i ser un dijous al vespres, estant a -24ºC i havent de pagar $7 d'entrada.




Avui, hem fet clothespin insects amb la Georgia.
Bàsicament, només es necessiten pinces d'estendre roba de les de fusta, retoladors (tot i que també es pot provar de fer amb pintures o qualsevol altra cosa), cartolines o papers, estisores i cola.

La Georgia pintant una pinça
Dues pinces acabades

Primer hem pintat les pinces amb retoladors, hem dibuixat, retallat i decorat les ales, i les hem enganxat a la part de dalt interior de la pinça. A més, també hem retallat ulls i antenes.



Un cop acabades, es pot agafar una foto o un dibuix amb la pinça, enganxar la pinça a la paret i és una molt bona manera de decorar l'habitació!

Pinces decorant la paret



Demà és l'últim dia d'escola dels nens abans del Thanksgiving break (Vacances d'Acció de Gràcies), i dissabte al matí marxem tots cap a Crested Butte, a la casa que el tiet té a les Rocky Mountains. I quan dic tots vull dir tots, serem la Jenni, els tres nens i jo, els Brayman, que són els pares, els quatre nens i la Mela, i el tiet, o sigui, tretze persones. Allà ens hi estarem fins dimecres o dijous al matí, quan baixarem a celebrar Thanksgiving.
A més, dimecres obren l'estació d'esquí, i aquell dia s'esquia gratis, així que segur que esquiarem!






Curiositats americanes: A Erie, el poble on estic vivint, tenen un alcalde a qui li agrada molt el golf, així que va crear una ordenança que permet circular amb cotxets d'aquests que s'utilitzen dins del camp de golf per la ciutat (a excepció de les carreteres grans). Així, quan porto les nenes a l'escola, sempre hi ha una o dues mares que van amb el carro i descarreguen a tres o quatre nens.



I us deixo amb unes quantes fotos de la visita al Madam Tussauds a Las Vegas.

En Leonardo DiCaprio i jo, Las Vegas, Nevada

L'Estefanía i jo amb en Will Smith, Las Vegas, Nevada

Selfie de l'Estefanía, en Johnny Deep i jo, Las Vegas, Nevada



See you in a week!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada