diumenge, 2 de novembre del 2014

HALLOWEEN

Setmana Pre-Halloween. 

Dilluns vam començar la setmana fent chocolate chip cookies per sopar. No n'havia fet mai i va ser divertit.

Fent Chocolate Chip Cookies amb la tota la familia,
Erie, Colorado

Dimarts vam anar a fer Pumpkin Patch, que vol dir anar a buscar la teva pròpia carbassa al camp. Vam anar-hi la Jenni, els tres nens i jo. A més, també hi havia un laberint fet a un camp de blat de moro de més de 9 milles (tot i que no vam tenir temps d'anar-hi) i una àrea amb jocs per nens amb un mini laberint fet amb bales de palla.
Pumpkin Patch, Broomfield, Colorado
Laberint de palla, Broomfield, Colorado

Dijous vam decorar les carabasses que ells en diuen carving pumpkins. Vam obrir-les per dalt, buidar-les i guardar les llavors, que després les torren al forn, les salen, i se les mengen com a snak (per picar), i finalment vam dibuixar i tallar la cara.

Obrint la carbassa,
Erie, Colorado
La Noelle dissenyant la seva cara,
Erie, Colorado
La meva carbassa a mig fer,
Erie, Colorado

A més, dijous havíem de fer Boo a algun veí. És una nova tradició que comença quan sona el timbre de la porta i no hi ha ningú, només una galleda o recipient de plàstic amb algun objecte relacionat amb Halloween i/o llaminadures. A més, hi a un paper amb les instruccions, on expliquen que has de fer el mateix a dos veïns, amb menys de 24h, i penjar el paper amb el dibuix del fantasma que has rebut tu perquè ningú et torni a fer Boo.

La Noelle apunt de fer Boo a un veí,
Erie, Colorado

Divendres era Halloween i les nens van anar ja disfressades a l'escola. 
Al vespre vam tenir quatre cinc persones a sopar, totes disfressades, i després, al fer-se fosc, vam anar Trick or Treating amb les nenes, que es quan els petits passen per les cases dels veïns dient Trick or Treat i els veïns els dona caramels o xocolatines, mentre la resta d'adults es quedaven a casa a obrir la porta i donar caramels a la resta de nens.
La gent deixa els llums de les cases oberts, i si els llums estan apagats els nens saben que no hi ha ningú (o bé no volen rebre nens). A més, força gent que no estan a casa perquè són a voltar amb els nens o a sopar a casa d'amics, deixen una galleda amb Treats (llaminadures) a l'entrada per no rebre els Tricks (trapelleries) dels nens, que representa que han de fer tal com diu la frase Trick or Treat.


Wonder Woman i Vampir
Wonder Woman i Capità Amèrica
Wonder Woman, Witch and Zarina the Princess Pirate

I us deixo unes quantes fotos de decoracions varies del barri. Fins i tot hi ha gent que té rat-penats i diversos objectes amb detectors de moviment o soroll que s'activen a la que els nens s'acosten al portal, màquines que fan fum, llums que parpellegen i altaveus amagats que fan sorolls de crits, gemecs o d'animals. S'ha de dir que hi ha cases que realment fan por.


Decoracions a diferents cases del barri, Erie, Colorado



Curiositat americana: Les cases no segueixen un ordre numèric com aquí, tot i que si que hi ha parells en un costat i senars a l'altre. Totes tenen com a mínim tres xifres i els números representen la distància d'un punt de referència com pot ser una carretera, el centre de la ciutat o un paral·lel de la terra.
Per exemple nosaltres vivim al número 2488, l'anterior és 2482 i la de davant 2475.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada