dissabte, 27 de desembre del 2014

Christmas Break II: Christmas

El dia 24 vam arribar a sobre les dues del migdia a casa, després de conduir 5 hores per tornar de Crested Butte.

Els tres nens just abans d'anar a obrir regals
Com que els nens celebràvem Christmas Eve amb el pare i els avis pel seu cantó, vam anar a una missa Metodista on cantava la Dawn, una amiga seva. Era a mig camí de l'església Catòlica i la 'No-denominació', que és a la que van la Jenni i els nens. Van cantar cançons de Nadal amb la lletra a pantalles petites, ensenyaven vídeos del Youtube de obres benefiques i de les diferents peces del pessebre, i van llegir la història del naixement de Jesús, també escrita en pantalles. L'edifici en si era pràcticament igual que l'església Catòlica americana a la que vaig anar fa unes setmanes, només que amb pantalles. Això si, molt diferent de les d'Espanya, molt més modernes.

Després de missa vam anar a sopar en un restaurant, i vam tornar a casa a preparar-nos per l'endemà, ja que a la nit passava el Pare Noel.





Al matí, el pare i el seu pare van venir a obrir els regals amb els nens. Els regals grans van ser una GoPro per en Parker, un Chromebook per la Noelle, un Go-Go per la Georgia (un gos de joguina que es mou) i una càmera per a mi! Els regals que els van arribar des de Vic, i els que els vaig fer també els vam agradar molt, i tenen el miniTió a la cuina. En general un Nadal 'Frozen'.



La Gigi amb la seva
perruca de Frozen
La Noelle obrint regals
En Parker obrint regals















Després vam anar a casa els Braymans a obrir més regals i a sopar (a les cinc). A més de les dues famílies i havia en Dave, la Roxanne (la mare de la Jenni i l'Aimee), una amiga seva, i la Melodie amb la seva família.
Un cop sopats, els adults vam fer el White Elephant, l'amic invisible en que cadascú té un número i es poden robar regals durant el joc. Al final jo em vaig quedar amb tres paquets de diferents càpsules de cafè de l'Starbucks.


La Gigi, l'Aimee i l'Olivia
La Jenni i la Noelle

La Noelle, en Mike, la Mela, la Meoldie i jo

 BON NADAL!

i ara cap a l'aeroport i Canadà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada