dijous, 4 de desembre del 2014

Christmas is here

Després de Thanksgiving, Black Friday, Super Saturday i Cyber Monday (dos conceptes nous que s'han inventat recentment perquè la gent gasti més diners), és quan arriba no-oficialment el Nadal. Tothom compra i adorna els arbres, posa les llums a la façana de casa i jardí, i comencen les festes del White Elefant (l'amic invisible), concerts de Carols (Nadales) i representacions del Nutcracker (Trencanous).

Decorant l'arbre de Nadal amb la Georgia i la Noelle

Decorant més pinces d'estendre
roba amb temàtica Nadalenca

Pinces Nadalenques






Tinkerbell arribant

A més, des del 2005, que als Estats Units arriben els Elf on the Shelf (Elf al Prestatge), que són uns elfs que no parlen ni es mouen duran el dia, però que observen tot el que passa a la casa, i que a la nit volen a explicar al Pare Noel si els nens s'han portat bé o no. El matí següent, l'elf estarà a un lloc diferent de la casa, molts cops fent alguna trapelleria.
Ningú el pot tocar, perquè perdria la màgia i no podria tornar al Pol Nord, però els nens hi parlen i li diuen que volen per Nadal.
El nostre és una noia i és diu Tinkerbell (Campaneta).
És un altre gran negoci, na que tothom ara en té un o dos a casa, i el pots triar amb tot tipus de roba, equipacions esportives, color de pell, etc.




Trinkerbell amb els Trencanous
Tinkerbell amb Sundance (el nou peix)

Tinkerbell després d'una dutxa
La Gigi i Tinkerbell




Cartell de 'Flu Shots Here!'


Curiositats americanes: A la que arriba el fred a tot arreu es veuen anuncis de Flu Shots Here! (vacunes de la grip aquí!), i com a mínim la gent que he conegut jo, i pel que m'han explicat, aquí tothom se la fica, petits i grans. Lo curiós és que no has d'anar al 'metge', te la pots fer ficar al super (en un mini-consultori que hi ha), o a qualsevol altre gran espai públic o grans superfícies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada