dilluns, 8 de desembre del 2014

Volunteering and Au Pair Christmas Party

Dissabte al matí vam anar a fer de voluntaris a l'Operation Christmas Child. Érem la Jenni, l'Aimee, en Jon, la Mela, la sogra de la Jenni i jo.
Operation Christmas Child consisteix en caixes de sabates plenes de joguines, un raspall de dents i pasta, una pastilla de sabó, llaminadures, alguna peça de roba i/o material escolar per a un nen o nena de una certa edat de Sud-Amèrica, Àfrica, Àsia i Est d'Europa. Vam anar a Denver que és una de les vuit seus als EEUU on en total es processaran més de 8.3M de capses.

Divendres el vespre, que em tocava cuidar els tres nens, vam anar a unes grans superfícies amb $20 cada un per omplir cada un una caixa per a un nen o nena (ells van fer el corresponent a la seva edat).

Així que dissabte al matí les vam portar amb nosaltres i les vam entregar abans del nostre torn, que era de 9 del matí a 1. La feina que fèiem era comprovar que les caixes no portessin diners ni xecs, ja que podrien causar molts problemes a les famílies o al nens que els rebessin, i que no hi hagués cap líquid o xocolata, ja que podrien espatllar tota la caixa, cap joguina amb referència a la guerra o amb temes de camuflatge, i res que es pogués trencar. A més, si una caixa estava una mica buida, hi afegíem alguna joguina, llibreta o raspall de dents.

Tot i així era sorprenen la quantitat de caixes que arriben i com de plenes estan!

Comprovant caixes, Denver, Colorado

La Jenni i jo al lloc del voluntariat, Denver, Colorado







A l'acabar, vam anar cap a casa a arreglar-nos i a cuinar per la trobada d'au pairs. Teniem la trobada anual d'au pairs i les seves famílies del cluster (l'àrea coordinada per una sola Au Pair Coordinator).

Begudes dels diferents països d'origen
de les au pairs
Com que la nostra agència és petita només som cinc au pairs a l'àrea metropolitana de Denver, la Shoko (japonesa), la Justine i la Nicci (dues sud-africanes), la Mela (britànica) i jo. En total hi havia dotze nens menors de set anys i en Parker. La família de la coordinadora, la Kat, també i era (té quatre fills).
Hi havia begudes dels quatre països de les au pairs, i cada una de nosaltres havia de portar un menjar típic. Jo vaig portar truita de patates. A més, les famílies havien de portar postres.


Nicci, Justine, Mela, Kat, Shoko i jo, Erie, Colorado



Curiositats americanes: per fer més fàcil la memorització de telèfons de negocis al dir-los per la televisió o qualsevol altre medi de comunicació, fan paraules relacionades amb el que venen a partir de la tecla on està el corresponen número (o on estava fa uns anys amb els mòbils antics).

Exemples:
 - Un negocio relacionat en jardins (yards) es podria anunciar el seu telèfon com:
               (123) 456 - YARD       enlloc de         (123) 456 - 9273 

 - O un relacionat amb taxis (caps):
               (123) CAP - 4567        enlloc de         (123) 647 - 9273 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada