dissabte, 20 de desembre del 2014

Some proof of work and more

Perquè es vegi que també treballo.

Ahir, a la nit em vaig quedar sola amb els nens (treballant) ja que la Jenni tenia la festa de Nadal al Club de Golf. Després de sopar i un cop la cuina estava neta, em vaig dedicar a plegar la roba dels nens, com faig normalment un cop a la setmana. A diferència dels altres cops, que ho faig mentre la Georgia fa migdiada i la Noelle i en Parker estan a l'escola, aquest cop tenia a les dues nenes dibuixant amb mi (i a mi) a l'habitació.

Roba per plegar, Erie, Colorado
La Noelle i la Gigi dibuixant a l'habitació,
Erie, Colorado

Després, un cop la Georgia ja dormia, van començar els focs artificials de la festa on estava la Jenni que, com que es feia a la Club House (Casa del Club) i dona al jardí de darrera, els vam veure des de primera fila amb la Noelle i en Parker.

Focs artificials de la festa de Nadal,
Erie Colorado
En Parker i la Noelle mirant els focs des de la finestra,
Erie, Colorado


 


Escenari del concert (l'església), Broomfield, Colorado
A part de treballar, aquesta setmana també vam anar al concert de Nadal K-Love Christmas Tour. És un tour amb quatre artistes/grups de música, d'una emissora nacional cristiana, per tant, totes les cançons, directa o indirectament parlen de Jesús o de Déu, encara que si algú que no parlés anglès les escoltés no ho diria mai, ja que a Catalunya no relacionem el rock, pop, o cap tipus de música més moderna a la religió. Aquest tipus de grups de música cristians són força populars aquí. 

Samarreta amb les ciutats del tour
El concert es feia a una altra església immensa, amb una capacitat d'unes dues mil persones, més semblen a un auditori que a una església, i amb tota l'entrada plena de paradetes i tot tipus de 'merchandising'.  A més, els cantants un cop durant la seva actuació (que era d'unes quatre o cinc cançons cada un) un dels típics discurs que fan entre cançó i cançó explicaven una experiència personal en la que van viure un moment molt dur però Déu els va ajudar i al final fèien una pregària en que tothom abaixava el cap, tancava els ulls i deia amén al final. Molt igual que els sermons que fan a les misses d'aquí. 
Molt sorprenent, i més tenint en compte que les entrades per aquest tour s'esgoten en hores i la gent que hi va és 'normal', famílies amb nens, grups de gent jove, parelles grans, etc. Als Estats Units la religió és un altre món.



Comença el compte enrerra per Nadal.
6 dies i a més se suposa que ha de nevar!



Curiositats americanes: Les llums de Nadal són una altra de les coses que molta gent porta al límit. Hi ha tres nivells de llums exteriors:
- Els que només ressegueixen la línia de la teulada.
- Els que hi afegeixen arbres, rens o pessebres (tot ben il·luminat, evidenment).
- I els que ho porten a l'extrem. La casa de la foto és una del nostre barris, i que quan hi vaig anar per a fer la foto, no sé si tenia un detector, o bé, s'engegava cada X temps, però a l'arribar les llums de la teulada van pampalluguejar un cop i van començar a sonar Nadales.
També s'ha de dir que aquesta tampoc és un cas únic. Si teniu curiositat busqueu al google i veureu casos pitjors. A tots els barris n'hi ha com a mínim una.

Il·luminació nadalenca al barri, Erie, Colorado


P.D. Dimecres vaig aprovar el carnet de conduir, demà al matí marxem a esquiar fins el dia 24 i el dia 26 a la nit me'n vaig a Montreal!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada