diumenge, 14 de desembre del 2014

Gingerbread House & Tacky Sweater Dance Party

Dilluns vam decorar una Gingerbread house (Casa de pa de gingebre), que aquí són típiques de Nadal. Tot i així, nosaltres no vam fer la massa, sinò que vam comprar la casa feta que ja ve amb totes les llaminadures i el frosting (glacejat) apunt per decorar-la.

Decorant la casa am la Georgia i la Noelle,
Erie, Colorado
La Georgia i la Noelle menjant-s'ho
tot directament, Erie, Colorado
Resultat final!





Flyer de la festa
Dijous, el grup de joves de Flatirions van organitzar una Tacky Sweater Dance Party (Festa del Jersei 'Hortero', dels típics antiquats de Nadal de pel·lícula americana).
Hi havia concurs pel 'millor' jersei, música i cadascú havia de portar alguna cosa de postres així hi havia menjar per a tothom.

Jo, com que no en tenia cap, vaig anar al dia abans a mirar de comprar-ne un a les botigues de segona mà (que aquí n'hi ha per tot arreu i són immenses, fins i tot hi ha cadenes), però com que ara aquest tipus de festa està tan de moda, no n'hi havia enlloc. Al final, la yaya dels nens va comprar un jersei vermell bàsic i me'l va decorar al nivell de la festa. A més, per acabar-hi de donar el toc 'Tacky' adequat per a la festa, em va comprar un collaret fet de mini-bombetes de colors que s'encenien i parpellejaven.

La Noelle, la Gigi i jo abans de què marxés
a la festa amb el meu Tacky Sweater,
Erie, Colorado
Tacky Sweater i el collaret
Els concursants al jersei més lleig,
Lafayette, Colorado


Més fotos de la Tinkerbell - Elf on the shelf!

Tinkerbell amb la Gingerbread House
Tinkerbell al rebost menjant marshmellows


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada