divendres, 10 d’abril del 2015

Easter

Aquest cap de setmana passat va ser Easter (Pasqua) i com a bona família Cristiana, vam anar a missa (tot i que ells ja hi van cada cap de setmana igualment).

Com que hi ha moltes famílies que només hi van en ocasions especials com aquestes enlloc de tenir quatres misses en un cap de setmana com és normal, aquest en van tenir sis! Quatre dissabte i dues diumenge al matí.

Autobús groc anant cap a
l'església
Nosaltres vam anar a la de dissabte a les cinc de la tarda per escoltar que deia el pastor, o sigui, la pròpia missa, i diumenge vam anar-hi a les onze del matí per fer de voluntaris.

Hi ha tanta gent en dates com Pasqua i Nadal que demanen a tots els voluntaris ajuda especial .Normalment només hi anem un cop cada 15 dies, perquè tenen dos torns de voluntaris així pots compaginar-ho amb altres coses. Aquest cop però demanàvem ajuda a TOTS.
A més, als voluntaris que 'treballen' en dates especials els demanen que aparquin al pàrquing d'un institut que hi ha a 5 min en cotxe de l'església, i tenen quatre dels autocars grocs transportant gent sense parar durant tot el dia. I això només els voluntaris!

Com sempre, jo estava a la sala amb els nens de 5 anys. Molt més plena que de normal (normalment en tenim uns 100), i per primer cop, durant tot el cap de setmana van superar els 4.000 nens a 'l'escola' de l'església amb un cap de setmana.


Ous que vam tenyir durant la
setmana i que l'Easter Bunny
va amagar diumenge al matí

Al matí de diumenge, abans d'anar a l'església, al llevar-nos, l'Easter Bunny (Conill de Pasqua), havia vingut i havia amagat els ous que havíem deixat preparats a una cistella per tota la casa! A la cistella, al lloc dels ous hi havia deixat xocolatines i altres mini-regals pels nens.

Després de portar 8 mesos aquí i haver viscut la majoria de grans tradicions, la meva conclusió és que aquests americans deuen tenir una gran ciutat amagada a les Rocky Mountains, o algun lloc així, on hi viuen tots els seus éssers màgics perquè només fan que visitar-nos éssers estranys durant tot l'any. Des de la Tooth Fairy (Fada de les dents) o Santa Claus, els rens voladors i els follets que l'ajuden, més coneguts per a nosaltres, a l'Elf on the shelf (l'elf que els vigila les setmana abans de Nadal), els Leprochauns (els gnoms que venen per Saint Patrick), l'Easter Bunny o Cupido.





Després de la missa, el diumenge, vam anar a dinar a casa en Phil i la Michelle, els pares d'en Jon. Va ser un àpat similar al de Thanksgiving i la família també era la mateixa. Família dels dos cantons.

Després de dinar vam ficar xocolatines dins ous de Pasqua de plàstic i els vam amagar per tot el jardí perquè els més petit els anessin a buscar. En total vam amagar (o més aviat repartir per qualsevol lloc del jardí) més de 200 ous!

La Georgia buscant ous de pasqua
Tots els nens esperant el tret de sortida per anar a buscar ous


















Curiositats americanes:
Perquè no hi hagi dubtes, als autobusos de San Antonio, Texas, t'especifiquen bé que no pots ni menjar, ni portar pistoles. ni ràdios amb el volum alt (aquesta última a vegades també l'haurien de ficar a Catalunya).

Cartell de normes a un autobús a San Antonio, Texas

1 comentari: