divendres, 17 d’abril del 2015

Spring break

La setmana del 6 al 12 d'abril era Spring Break pels nens, o sigui, no tenien classe. Aquí als EEUU cada districte escolar tria quan les vol i la majoria de cops no coincideixen, així que és un problema per moltes famílies. Hi ha famílies que viuen a la frontera de dos districtes i tenen un fill a primària a un districte i l'altre a secundària a l'altre districte i els poden arribar a tenir la setmana de vacances amb fins a tres o quatre setmanes de diferència. Un altre problema és que els pares treballin a la ciutat del costat (com és al cas de la Jenni) i tampoc els coincideixin amb les dels fills. Així que per moltes famílies Spring Break pot ser una mica de caos.

En el meu cas també va ser caos, però no perquè no els coincidissin les vacances sinó al contrari, perquè cap dels tres estava a l'escola.

Per primer cop des de que vaig arribar als EEUU em vaig haver de quedar amb tots els nens a la vegada, ja que a totes les altres vacances o ponts, com que la Jenni encara tenia l'alta feina que era molt flexible i treballava des de casa sempre havia aprofitat per passar temps amb ells o ens en havíem anat tota la família a esquiar a la muntanya.


  • Dilluns: Va ser l'aniversari de la Gigi i ja vaig explicar en un post anterior tot el que vam fer.
  • Dimarts: Vam anar a patinar sobre gel amb en Parker i la Georgia.
  • Dimecres: Boulder Falls i picnic.
  • Dijous: Vaig passar tot el matí sola amb en Parker i vam anar a The Orchards, la zona comercial a passejar, comprar gelat, etc. A la tarda vaig anar a recollir a la Georgia i a l'Olivia i me'ls vaig endur tots tres al parc.
  • Divendres: La Noelle va arribar de Phoenix i el matí va ser MOLT caos. Crits i baralles per tot arreu de part dels dos grans. Al migdia vam anar a veure la Jenni i a dinar amb ella a Boulder i després vaig portar els nens a menjar gelat i vam tornar a casa i vam jugar tots junts a jocs a fora del tipus 1, 2, 3, pica paret (en català), o fer curses amb patinet.

D'aquesta setmana en puc treure que l'estiu no serà fàcil. Tindré els tres nens de 7.30 am a 6 pm (amb excepció d'algun dia que el pare els vindrà a buscar per sopar o la iaia se'ls endurà a fer alguna cosa), i tenint una nena de 5 anys que sempre demana atenció, i dos germans de 9 i 11 anys que són totalment diferents i sempre es barallen... Seran uns tres mesos de vacances que espero que faci molt bo perquè ens puguem passar tots els dies a la piscina!

Ice Skating amb la Georgia i en Parker a 'The Y' (YMCA)





Gigi fent-se un selfie
En Parker i la Georgia a les Boulder Falls





Parker enfilat a les roques 

En Parker i la Georgia

Amb la Georgia i en Parker a un punt indeterminat 
del Boulder Canyon






Curiositats americanes: El tema d'anar amb cotxe a tot arreu ja l'he explicat molts cops, i també he mencionat com ho porten fins a l'extrem (amb com per exemple la drive line a l'escola). Avui, un altre. 
Carros de la compra al mig del pàrquing
Encara que Colorado sigui l'estat amb més gent activa i menys gent obesa, no vol dir que a l'hora d'aparcar vulguin aparcar lluny. Al supers o qualsevol lloc altre lloc, són capaços de donar tres voltes per assegurar-se que no hi ha lliure cap altra plaça de pàrquing més propera. Un cop han aparcat tant a prop, no té sentit que vaig a tornar al carro del super a la 'parada' de carros, així que sempre hi ha carros abandonats a qualsevol lloc del pàrquing, ocupant places que, per aquest motiu, cap altre cotxe pot utilitzar. Sempre hi ha un treballador recollint-los i tornant-los a portar a l'interior o a una de les parades exterior.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada