dimecres, 8 d’abril del 2015

Gigi's Birthday!

Ahir, dia 6 d'Abril, va ser l'aniversari de la Georgia! Va fer 5 anys.
Tan en Parker com la Noelle estaven de vacances així que vam intentar fer-ho el més especial possible amb els que érem aquí.

L'Olivia es va quedar a dormir i les vam llevar a totes dues ben d'hora, abans que la Jenni marxés a treballar, amb dos cupcakes de la Hello Kitty i espelmes. Després daixò vam anar a obrir regals al menjador i la Jenni va marxar a treballar.

La resta del matí ens el vam passar muntant la casa de la Barbie amb accessoris que li van regalar.
La Georgia i l'Olivia jugant amb la casa nova

Després vam anar a un pac a les afores de Boulder per on hi passa un riu i on hi ha taules de pícnic i així la Jenni es va poder escapar de la feina per dinar amb nosaltres. També van venir en Jon, l'Aimee, en Jack, en Max, la Mela i en George i li vam fer bufar les espelmes un altre cop. La resta de la tarda vam jugar al parc, vam ficar els peus al riu i vam fer curses.

La Georgia i l'Olivia al costat del riu, Boulder
La Georgia ficant els peus al riu, Boulder

Després d'això vaig tornar a casa amb ella, ens vam preparar i vam decorar la casa, i va venir tota la família a sopar pizzes i amanides per veure-la i poder-li donar els regals. De postres, pastís de xocolata i mantega de cacauet!

La Georgia amb globus abans de la festa



Curiositats americanes: Silent Disco Hula-Hoop

Pel que he descobert investigant una mica, el moviment de la 'Disco Silenciosa' va començar fa uns 15 anys i que recentment ha fet un boom a les grans ciutats de tot el món. Consisteix en una discoteca, però enlloc de tenir la música molt alta cadascú porta una auriculars d'aquests grossos inalàmbrics amb música. Així, si entres al local i encara no te'ls has ficat veuràs a una colla de gent ballant en silenci.

Boulder Silent Disco Hula-Hoop
Ara però, a Boulder, una ciutat amb més amants de l'aire lliure de Colorado i probablement també de molts estats, l'ha modificat i enlloc d'estar tancats i de nit en un local, l'han transportat a fora, en un parc i a plena llum del dia. A més, la gent, cadascú al seu ritme i totalment desconnectat de la resta del món fa moure un hula-hoop. Si busqueu al google és la primera i una de les poques ciutats al món que ho tenen. 
És una cosa molt curiosa de veure. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada